Jakuzi Temizliğinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Jakuzi temizliğinde kullanılmak amacıyla üretilen temizlik ürünleri vardır. Evinizde yok ise bu yöntemi de deneyebilirsiniz. Yarım bardak bulaşık makinesi deterjanı ve 1 bardak çamaşır suyu eklenir. Deterjan suyla dolu bir tepsiye dökülür ve 15 dakika beklenir. Ardından tüm su küvetten boşaltılır. Küvetin sıcak suyla dolmasını beklenir.

Jakuzi Temizleme Deterjanı

Jakuzi temizleme deterjanı ile jakuzinizi kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ancak pahalı diyorsanız farklı yöntemlere başvurabilirsiniz.

Sararan Jakuzi Nasıl Temizlenir?

Sararan jakuzi nasıl temizlenir bilmiyorsanız bu basit yöntem ile jakuzinizi tertemiz hale getirebilirsiniz. 2 su bardağı sirke, 2 yemek kaşığı kabartma tozu ve limon suyu ekleyin. Bundan sonra jakuzi çalıştırılır ve suyun tüm borulardan geçtiğinden emin olunmalıdır.

Jakuzi Nasıl Dezenfekte Edilir?

Jakuzi nasıl dezenfekte edilir öğrenmek için; Jakuzinin fark etmediğiniz ve görmediğiniz kısımları var. Kapsamlı bir temizlik için spanın her yerini iyice dezenfekte ettiğinizden emin olmalısınız. Bu noktada filtreye özellikle dikkat etmeniz gerekiyor. Sık kullanım nedeniyle, filtre genellikle yağ ve kir ile tıkanır. Bu, bulanık veya kötü kokulu su gibi birçok soruna yol açabilir. Hafta 3-4 kez jakuzi dezenfekte edilmelidir. Dezenfekte spreyi alıp jakuzinin her tarafına kolaylıkla sıkabilirsiniz.

Jakuzi Suyu Nasıl Tahliye Edilir?

Jakuzi suyu nasıl tahliye edilir bilmiyorsanız eğer bu adımları takip etmelisiniz. Tıkacı açın. Küvetin boşalmasına izin verin. Devre kesiciyi tekrar açın, spa kapağını değiştirin ve fanı açarak jakuzinin bir dakika çalışmasına izin verin. Bu, suyun hatlardan akmasını sağlayacaktır. İşiniz bittiğinde kapağı tekrar çıkarın.

Jakuzi Alt Kapağı Nasıl Açılır?

Kapağın üzerindeki veya üzerindeki düğmeyi çevirin ve çıkarın. Düğmeyi veya üst kısmı çıkarırken dönmesini önlemek için kapağı veya kapağın altını sabitlemek için elinizi veya bir bez kullanın. Bu adım için bir tornavidaya ihtiyacınız olabilir. Jakuzi alt kapağı nasıl açılır? Düğmesini veya kapak ucunu çıkarın. Bu noktada, mantara yapışmış saç veya diğer kalıntıları görebilmeli ve temizleyebilmelisiniz.

Spa Temizliği Nasıl Yapılır?

Spa temizliği nasıl yapılır diye düşünmeden direkt temizlik ürünleri alıp spa temizliği yapabilirsiniz. Spa temizliği sağlık açısından oldukça önemli bir konudur. Sağlığınız için en kaliteli temizlik malzemelerini alıp dezenfekte etme işlerine başlayabilirsiniz.

Jakuzi Bakım

Jakuzi bakım, diğer duş ürünlerini temizlemekten oldukça farklıdır. Diğer ürünlere göre birçok parçası olduğu için bu jetler, su hatları ve motorlar gibi bileşenler. Bu bileşenler diğer banyo ürünlerinde bulunmaz. İşte bir jakuzinin bakım ve temizlik gerektiren en önemli parçaları; küvet, jet, motor ve su hattı. Eski jakuzilerde sarı lekeler ve tortular oluşurken, köpük ve sabun atığı nedeniyle su hatlarında ve jetlerde kireç ve kireçlenme meydana gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Jakuzi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler